Jeg er f*cking hot

jegerf*ckinghot

Jeg har læst Jeg er f*cking hot af Renée Toft Simonsen.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar fra Politikens Forlag.

Psykolog og forfatter Renée Toft Simonsen reflekterer i Jeg er f*cking hot over overgangsalderens udfordringer. Hede- og svedeture, de følelsesmæssige op- og nedture der kan følge med, når hormonproduktionen falder og om større sårbarhed og en krop, der viser tegn på, at ungdommen er ovre.

Jeg er f*cking hot er en fortælling om at være midt i livet og opleve store forandringer. Børnene flytter hjemmefra, kroppen knirker, og ingenting er som før.

Personligt har jeg passeret overgangsalderen for længst, men alligevel har jeg læst bogen med stor interesse og fornøjelse. Faktisk synes jeg, at det er en bog for alle uanset alder og køn. Forfatteren øser gavmildt ud af erfaringer, refleksioner og indsigt og deler også både tvivlen og sårbarheden, der vel bor i os alle. Bogen handler ikke bare om overgangsalderen og dens besværligheder, den handler også om relationer mellem børn og forældre og mellem ægtefæller og venner og veninder. Den handler om at turde give slip på børnene, når de bliver voksne og flytter hjemmefra  og om kærligheden – og bekymringen, der bliver boende for altid.

Det er meget sjældent, jeg tuder, når jeg læser en bog, men læsningen af Jeg er f*cking hot trak faktisk lidt vand af øjnene, ligesom jeg også på et tidspunkt kom til at grine. Begge dele selvfølgelig fordi jeg genkender noget af det, der bliver beskrevet i bogen.

Læs mere om Jeg er f*cking hot på Politikens Forlags hjemmeside,

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *