De efterlod os alt

deefterlodosalt

Jeg har læst De efterlod os alt af Plum Johnson.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar fra Gads Forlag.

Plum Johnson og hendes brødre har i næsten 20 år taget sig af deres skrantende forældre, så da deres mor, der er den længstlevende af de to, dør, er sorgen over tabet af forældrene blandet med en vis portion lettelse.

Plum påtager sig at rydde barndomshjemmet, der er kæmpestort og fyldt med alskens ting og sager samlet gennem et langt liv. Undervejs i oprydningen støder Plum på mange, mange ting, der vækker minder, og hun lærer faktisk sine forældre en hel del bedre at kende gennem de efterladte effekter. Hun kommer til at se sine forældre i et nyt lys og forstår ting og sammenhænge, som hun ikke forstod som barn.

De efterlod os alt er en meget rørende historie om en families liv, sorger og glæder. Historien er fortalt med både ømhed, eftertanke og befriende humor. Jeg har været meget grebet af den smukke fortælling, og den har sat mange tanker i gang.

Læs mere om De efterlod os alt på Gads Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *