Velkommen sne

velkommensne

I disse dage nyder jeg sneen – den er så velkommen. Vi har fået en god portion – og hvor ser det smukt ud. I dag har vi haft enkelte solstrejf, der fik det hele til at glitre og glimte. Sol på sne er noget af det smukkeste, jeg ved.

Jeg nyder både at kigge ud på sneen og at være ude i den. Jeg nyder også det specielle, smukke lys, der er herinde, når alt er hvidt udenfor. Jeg havde næsten opgivet håbet om, at vi ville få sne i denne vinter, men så kom det alligevel.

Sne og frostklar luft er dejligt – sådan skal vintervejr være efter min mening.

Du vil måske også synes om

12 kommentarer

 1. Det er virkelig pænt. Og også lidt sjovt (selv om jeg principielt er imod sne og frost 😉 ) – hundene og jeg er lige kommet ind efter at have taget en løbetur i sneen.
  God sneverjsweekend til dig, Randi!

  1. Jeg er lige kommet ind efter en travetur i sneen – det er koldt, men jeg er vild med det 🙂 Jeg ved jo godt, at du længes efter forår, og jeg vil næsten love dig, at du vil nyde det ekstra meget, når det kommer efter denne gang sne og kulde 😉
   Rigtig god weekend til dig.

 2. Det er godt, du nyder sneen. Du må gerne få min nyde-del også 🙂

  For mig kan det kun gå for langsomt med at få forår.

  Hvordan påvirker det kolde, tørre vejr din hud? Er det godt mod eksem?

  1. Jeg stornyder sneen, men jeg ved godt, at du ikke har det på samme måde 🙂 Mit eksem lader sig ikke påvirke alverden af årstidernes skiften, men kan bedre tolerere kulde end varme.

  1. Ja, så er det da godt for noget 🙂 Jeg tænker på samme måde, når der er hedebølge – det er der jo også nogen, der elsker – selv om jeg personligt ikke er fan at det 🙂

 3. Jeg har heller ikke noget imod sne, frost og kulde i moderate mængder, men når vejene bliver aldeles ufremkommelige er det ikke spor sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *