Så blev juletræet pyntet igen

Vores juletræ står i parasolfoden ude på terrassen. Havens solsorte kan tilsyneladende godt lide at opholde sig under træet, mens de spiser æbler, så det tjener et formål. Sådan genbruger vi vores juletræ hvert år. Senere kommer det en tur igennem kompostkværnen og kommer til nytte endnu en gang.

I dag har vi fået sne, som har pyntet juletræet noget så fint. Jeg synes næsten, at det er pænere nu med sne på, end det var juleaften med lys og julestads. Jeg synes, at nyfalden sne gør næsten alting pænere at se på.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Sner er rigtig pænt. Men jeg bryder mig ikke om det, når det er arbejdsdag, og jeg skal færdes på vejene. Vi har ikke fået noget her i Østjylland. Endnu.
    God ide at “genbruge” juletræet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *