Livsmodig

livsmodig

Jeg har læst Livsmodig af Gitte Løkkegaard.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar fra Politikens Forlag.

Livsmodig er en samtalebog. Christine Antorini, Ritt Bjerregaard, Hanne-Vibeke Holst og Anne Linnet taler med Gitte Løkkegaard – og hinanden – om kvindeliv, kærlighed og kunsten at leve til allersidste suk.

Bogen er en guldgrube af kloge betragtninger om livet som moden kvinde på halvtreds plus. De fire kvinder deler rundhåndet ud af erfaringer, tanker og refleksioner om bl.a. arbejdsliv, seksualitet og kroppens forfald. De taler ærligt og uhøjtideligt om, hvordan det er at blive ældre i en ungdomsfikseret verden. Der tages fat på emner som overgangsalder, sygdom og død såvel som livsglæde, værdighed og nysgerrighed. Humor løber som en befriende, rød tråd gennem hele bogen.

Livsmodig er en skøn, livsbekræftende og inspirerende bog, som jeg vil anbefale på det varmeste.

Læs mere om Livsmodig på Politikens Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. I min læseklub overvejer vi denne bog – og at finde et arrangement, hvor de kommer og fortæller (måske bare en eller et par stykker af dem). Vi er jo på deres alder, og talen falder da af og til på, hvordan det er at få flere og flere år på bagen, og hvordan omgivelsernes syn på en forandres.

    1. Jeg vil anbefale bogen – det er interessant læsning. Især Hanne-Vibeke Holst og Ritt Bjerregård har mange spændende ting på hjerte – og deres meningers mod.

    1. Det skulle du gøre – de fire kvinder tager fat på interessante emner, der sætter tanker i gang hos læseren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *