Test af ny udgave af gammel kending

exomegacontrol

Jeg har modtaget produkterne som gave fra Pierre Fabre.

Lad det være sagt med det samme – jeg bryder mig ikke om, når hudplejeprodukter, jeg er glad for, bliver lavet om. Så tænker jeg, if it ain’t broke, don’t fix it.

Når jeg så finder ud af, at de nye produkter faktisk er ekstra naturlige og alle fås i steril tube, så man helt undgår konserveringsmidler, så bliver jeg alligevel interesseret.

Jeg har i en del år i perioder brugt produkterne fra Exomega-serien til atopisk hud fra A-Derma og været glad for dem. Efter råd fra en hudlæge veksler jeg mellem forskellige hudplejeprodukter, og Exomega-serien har længe været en af mine favoritter.

Nu er produkterne i serien blevet omformuleret. Serien hedder nu Exomega Control. Produkterne er udviklet til atopisk hud men er også rigtig gode, hvis man bare har lidt tør hud, der trænger til lidt ekstra pleje.

Exomega Control produkterne beskrives som så effektive, at en enkelt daglig påsmøring er nok. Det vil det måske også være for de fleste, men min knastørre, eksemplagede hud kan ikke klare sig med det – i hvert fald ikke på denne tid af året. Her må jeg nok vælge seriens lidt federe creme, hvis en daglig påsmøring skal række.

Jeg synes ikke, at jeg kan sætte fingeren på nogen markant forskel på produkterne før og efter omformuleringen, men måske viser der sig en forskel ved længere tids brug. Det vigtigste er, at produkterne stadig er gode og behagelige at bruge. Dog synes jeg, at de nye produkter lugter en lille smule anderledes end de gamle. Jeg er meget følsom overfor den slags, og har ved flere lejligheder droppet hudplejeprodukter, fordi jeg ikke brød mig om lugten af dem. Produkter uden parfume kan let lugte en lille smule “kemisk”, og jeg foretrækker absolut produkter, der har en helt neutral “duft”. Folk, der er mindre følsomme overfor duft/lugt end jeg, vil sikkert ikke bemærke noget.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *