Fodbold og leg

I aftes skulle Sanders far til fodboldtræning og var nødt til at tage Sander med. Sander var med på den, han ville rigtig gerne se sin far spille fodbold.

Vi havde aftalt, at vi ville være der for at tage os lidt af Sander, da der ellers kunne være risiko for, at farmanden ikke fik trænet så meget.

Vi så lige et øjeblik på træningen men blev hurtigt enige om, at vi da godt lige kunne smutte en tur over på skolens legeplads. Ved legepladsen fandt Sander en lille hule mellem nogle buske, og han var næsten ikke til at lokke ud derfra igen. Han legede simpelt hen så godt, og jeg kom til at tænke på min egen barndom, hvor vi unger altid legede i skoven. Vi lavede også huler og huse og havde det pragtfuldt.

Vi nåede ikke at se mere fodbold, men det gjorde ingenting, for vi hyggede os så godt. Sander kunne næsten ikke løsrive sig fra legen, da hans far var klar til at tage hjem.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Det er dejligt, at Sander har opdaget glæden ved huler – jeg kan lige som dig huske, hvor sjovt det var at lege i skoven og at bygge huler 🙂

    1. Madame : Det er så dejligt, når børn kan lege bare med de ting, de finder og lidt fri fantasi 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *