Set igennem min paraply

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke bryder mig om at være ude i regnvejr. Jeg undgår det så vidt muligt. I de senere dage har det bare regnet næsten hele tiden, og jeg har svært ved at undvære mine gåture. Så er der jo ikke andet at gøre end at bide i det sure æble og gå ud i regnen. I den forbindelse er jeg ret glad for, at jeg for nylig har købt mig en gennemsigtig paraply. Så kan jeg nemlig gemme mig helt under/bag paraplyen og alligevel se, hvor jeg går – og lidt af omgivelserne. Det er da ret praktisk.

Men vådt er det. Og gråt er det. Jeg glæder mig til tørvejr og til, at verden igen bliver i farver.

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det har jeg også tænkt på … en gennemsigtig paraply, altså, men jeg bruger så sjældent sådan en … nu må det virkelig gerne stoppe med al den regn!

    1. Ja, nu har vi altså fået regn nok! Jeg er glad for den gennemsigtige paraply – med den er det nemmere at undgå at stikke øjnene ud på sagesløse fodgængere, jeg møder på min vej 🙂 men jeg bruger ikke paraplyen meget, da jeg jo helst bliver inde, når det regner 🙂

  2. Det er til at blive trist af alt det regn, så vi nyder solskinnet i dag. Det forslår bare som en skrædder i helvede i forhold til markerne. Så nu håber vi på flere dage af samme slags.
    Din paraply er rigtig smart. Hvor har du købt den?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *