Gåtur langs Susåen

I går gik vi en tur gennem Rådmandshaven til Herlufsholm sammen med Sander og hans far. Det er sådan en dejlig tur langs Susåen, og vi går der jævnligt sammen. Der er meget at kigge på. I går nød vi bl.a. at betragte blishøns med små unger, der lavede svømmeøvelser i vandet.

Vi holder meget af sådan en fælles skovtur. Man snakker så godt, når man går i naturen.

Undervejs købte vi isvafler i Slusehuset. Det blev skovtursstemningen  bestemt ikke ringere af.

Ved Herlufsholm var der en bryllupsfotografering i gang. Det er blevet meget almindeligt at få taget sine bryllupsbilleder i smukke omgivelser udendørs. Første gang jeg så sådan en bryllupsfotografering i det fri, var i en park i Portugal for mange år siden, de senere år har jeg set det flere gange rundt omkring herhjemme. Det romantiske indslag  var et ekstra lille pift til vores skovtur.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Blishønekyllinger er noget så nuser med deres små, orange punkertotter oven på hovedet 🙂
  Tak for tip til tur – den ser dejlig ud.

  1. De er simpelt hen så søde 🙂
   Turen kan anbefales – urørt skov og åen med al dens liv giver meget at kigge på.

 2. Åh at gå sammen med andre i skønne omgivelser fylder op på glædeskontoen. Og bryllupsfotografering i det fri er vist mere reglen end undtagelsen i dag.

  1. Det gør det nemlig 🙂
   Ja, udendørs bryllupsfotografering er blevet almindeligt – og der kommer da også nogle flotte billeder ud af det.

 3. Dejligt område I har gået tur i 🙂 Åh ja, det der bryllupsfotografering griber bare om sig. På vores ferie oplevede vi flere gange, hvordan brudepar og fotografer moslede rundt for at få de helt rigtige billeder i de smukke gamle byer. En enkelt brud havde endda skiftet brudeskoene ud med et par flade, røde sko for at komme helskindet rundt 🙂

  1. Der er rigtig dejligt!
   Ja, det er blevet ret almindeligt, men man kigger alligevel stadigvæk lige lidt, når der kommer en brud i lang, hvid kjole med slæb og slør rendende ude i en eller anden park 🙂 Jeg kan godt forstå, at det er blevet populært at tage bryllupsbillederne i pæne omgivelser i stedet for de kedelige studiefotos med “blå baggrund,” vi andre lod os nøje med 🙂 Jeg bliver helt glad af at møde sådan et nygift par, går jeg er ude at gå en tur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *