Pasning

Igen i dag har vi taget tjansen med Sander både før og efter vuggestuetid. I morges sov han, da hans mor tog afsted, så farfar og farmor fik selv lov til at tage guldklumpen op. Han var frisk, veludhvilet og glad, og vi fik en rigtig dejlig morgenstund sammen med ham.

Da vi hentede ham igen i vuggestuen var humøret stadig fint, og vi fik en fin eftermiddag sammen.

I morgen er der ingen aftaler om børnepasning, og det er vist meget godt, for jeg er rendt ind i en forkølelse. Så nu vil jeg – om jeg så må sige – passe mig selv. I aften  står der varmt fodbad og skoldhede drikke på min dagsorden.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. God bedring med forkølelsen. Jeg tror, at rigtig mange er ramt i denne vinter, mig selv inclusive. Jeg tror også, at foråret er lige om hjørnet og kan sætte en stopper for dette. Man har da lov at håbe!

  2. Nonna : Tak skal du ha’! Ja, der er vist en del, der er syge i øjeblikket. Håber du har ret i, at det bare er forår, vi trænger til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *