B som Bedste

Dagens begivenheder her hos mig har gennemgående startet med B i dag.

For det første har vi bryllupsdag i dag – 30 år!
For det andet ringede sønnike og tippede om billig benzin på den lokale tankstation = en god besparelse.
For det tredie havde jeg brødbagning på programmet.
For det fjerde fik jeg en dejlig besked fra min bedste veninde – hun bekræftede, at vi skal ses snart – til min store begejstring.
For det femte fik Bedstes Blog en anbefaling ovre på BabyBusiness! Tak!

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Hej Randi – ja, jeg så anbefalingen på Babybusiness, og måtte selvfølgelig ind og lure på din blog 🙂 Hvor er det skønt at læse om dine oplevelser – du er da for sej, sådan at lave en Bedsteblog! Har selv fået en søn for et års tid siden og hans Bedste’r er rigtig glade for at få mails og billeder på computeren, men så rækker det tekniske heller ikke meget længere. Stor ros til dig!!!

  2. Hej Janni! Tak for de pæne ord og for, at du kiggede indenfor på min blog! Jeg håber, du har lyst til at læse med af og til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *