Popcorn og en god bog

I går fik jeg pludselig lyst til popcorn.

På det tidspunkt var der ikke mulighed for at lave popcorn, for vi befandt os i bilen på en lille vej et sted på Møn.

Men i eftermiddags kom jeg igen til at tænke på lune, nypoppede popcorn, og denne gang skyndte jeg mig at sætte en gryde på komfuret og fik poppet mig en skålfuld dejlige popcorn, som jeg nød, mens jeg læste i en god bog.

Der er noget mægtig hyggeligt ved at læse og spise samtidig, synes jeg. Det får mig til at tænke på dengang, mine drenge altid sad ved spisebordet i køkkenet og læste Anders And blade, mens de spiste deres eftermiddagsmad efter skoletid. Det er længe, længe siden nu, men jeg husker tydeligt, hvor hyggeligt det var – og sådan kan en skål popcorn og en bog bringe gode minder frem.

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Jeg læste også altid Anders And-blade, mens jeg spiste. Senere blev det til bøger … jeg fik ikke lov til det fælles aftensmåltid, men netop efter skoletid var chancen der 🙂

    1. Nej, til aftensmaden gik den ikke – heller ikke for mine drenge, men efter skoletid var det i orden 🙂

    1. En gang popcorn er slet ikke så tosset af og til 🙂 Anders And blade var et fast indslag i mit barndom – og også i mine drenges. Mit barnebarn har ikke rigtig fattet interesse for bladene endnu – vi har ellers stadig en god stak liggende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *