Om at glæde sig for tidligt og lidt om tøjstørrelser

Forleden dag, da jeg fandt jeans i 100% bomuld på nettet, blev jeg jo rigtig glad. Jeg bestilte fluks to par bukser, selv om de egentlig var lige lovligt meget i den dyre ende.

Bukserne blev leveret lynhurtigt, og jeg var glad. Det varede desværre kun, til jeg pakkede bukserne ud. De så lidt store ud. Jeg prøvede først det ene par – de var alt for store. Så det andet par. Samme resultat.

Det var en ommer. De bukser skal selvfølgelig retur.

Desværre er det ikke første gang, at jeg oplever at bestille noget i min sædvanlige størrelse og så modtage noget tøj, der er alt for stort.

Nogen må have lavet om på tøjstørrelserne uden at fortælle det til mig.

Nu gider jeg ikke købe tøj på nettet igen foreløbig.

Jeg ved selvfølgelig godt, at det ikke kun er på nettet, at størrelserne ikke er til at regne med – det er bare mere besværligt, når man har købt uden at prøve først og skal returnere tøjet.

Hvad med jer – har I oplevet det samme? Er der fuldstændig gået inflation i størrelserne?

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Jep, det er der. Altså gået fuldstændig inflation i størrelserne. Og det er SÅ irriterende, for det er jo ikke over en bred kam, men (stadig?) kun nogle steder. Jeg har flere gange oplevet at ende i størrelse 36 eller S, og det er altså lidt underligt, når jeg altid har ligget på 38/40 og M. Men går man så omvendt ind på Zalando, er det lige omvendt, at man (både Donnaen og jeg) skal bruge noget større end modellen – på 178 cm og skruet ned i en størrelse S – lægger op til. Det er noget øv – undtagen for de fysiske butikker.

    1. Det er nemlig SÅ irriterende, for lige pludselig aner man ikke hvilken størrelse man “er”. Jeg bestilte på et tidspunkt en jakke i str. 36 – jeg var ved at drukne i den, jeg gætter på, at den svarede til en 40/42. Det er forvirring på et højt plan.

  2. Jeg har ikke prøvet at købe tøj på nettet. Bukser er jo SÅ forskellige i pasform ( og nu åbenbart i størrelse også). Men jeg har til gengæld det problem, at det tøj, jeg HAR købt, og kunne passe, det hænger og kryber….. 😉

    1. Jeg plejer at købe en del af mit tøj på nettet – bestemte mærker, som jeg kender, og hvor størrelsen plejer at passe – men det kan man åbenbart ikke regne med mere. Så fra nu af prøver jeg tøjet, før jeg køber. Den anden problematik, du nævner, er OGSÅ irriterende 😉

  3. Jeg synes det kommer helt an på mærket, hvilken størrelse man skal bruge, og jeg har af samme årsag aldrig villet købe tøj over internettet – jeg er nødt til at prøve det. Der er jo også det, at tøj, som ser pænt ud på et billede eller på en bøjle, kan se aldeles rædselsfuldt ud på en selv, så nej … jeg køber stort set alt andet over nettet, men altså ikke tøj.

    1. Jeg gider heller ikke forsøge mig med det mere, det er så besværligt at skulle returnere og så begynde forfra med at finde noget. For fremtiden går jeg tilbage til at prøve, før jeg køber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *