Nyt til klædeskabet

Posten har været her med en pakke. Det er jo altid dejligt at få pakker – også selv om man ved på forhånd, hvad de indeholder.

Vi får ret jævnligt den slags pakker her i huset. Jeg handler nemlig temmelig tit i Esprits online-shop. Det er nemt og hurtigt, der er et stort udvalg, der er gratis fragt – også hvis man vil returnere en vare.

Esprit er et af mine foretrukne tøjmærker. Nogle af de ting, jeg har  i klædeskabet, som jeg er mest glad for, er af det mærke. Jeg køber tit T-shirts, bluser og bukser i online-shoppen og har også købt flere jakker.

Jeg går ikke så meget i kjole, men når jeg endelig køber en kjole, er den næsten altid fra Esprit. Det gælder også den, der i øjeblikket er min yndlingskjole – det er den, jeg har på lige her.

Jeg køber ikke kun tøj til mig selv i online-shoppen. Jeg bestiller også noget til Henrik i ny og næ. Især har jeg købt en hel del pullovers til ham – og også en skjorte af og til.

Jeg synes, at tøjet har en god kvalitet, prisen er overkommelig og så er jeg rigtig glad for, at man altid kan regne med størrelserne. Jeg har aldrig haft brug for at returnere en vare, fordi den ikke passede i størrelsen.

Denne gang var der to pullovers til Henrik i pakken. Næste gang bestiller jeg noget til mig selv. Der kommer jo nyt i shoppen hele tiden, så der er næsten altid et eller andet, jeg godt kunne tænke mig.

 

 

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Jeg handler næsten udelukkende online. Og jeg elsker at få pakker – selv om jeg selv har bestilt dem 😉 Jeg er så glad for online handel at jeg – som du ved – selv lavede en internetbutik sidste forår. Og det er også hyggeligt at pakke ned til andre. Jeg lægger altid en lille gave ved og forestiller mig at det også skal være hyggeligt at pakke op 🙂

    1. Nana : Jeg handler mere og mere online. Det er særlig hyggeligt at pakke op, når afsenderen har gjort lidt ekstra ud af det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *