Drømme om sne

Jeg drømmer om et ordentligt læs sne.

Hvor ville det pynte – både på landskabet og på vores vintertriste have. Det ville også pynte på mit humør, er jeg ret sikker på. Jeg trænger til rigtigt vintervejr med frost, sne, sol og klar, blå himmel. Den slags vejr gør mig glad.

Det lader ikke til at blive virkelighed lige i den nærmeste fremtid, så jeg må nøjes med at drømme og  genbruge et snefoto fra sidste år.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

 1. Jeg drømmer om forår 🙂 Og om at der slet ikke kommer mere vinter 😉
  Tager du på vinterferie? Når man gør det, får man vist ofte sol og blå himmel – og i hvert fald en masse sne har jeg ladet mig fortælle. Lige nu er der faktisk hvidt derude. Det er godt nok “kun” rimfrost, men solen skinner på den, og jeg tænker at du nyder det 🙂

  1. Sådan er det, vi drømmer om, så forskelligt 🙂 Jeg synes, at foråret er allerbedst, når det kommer efter en lang og kold vinter.
   Nej, vi rejser ikke meget, det er lidt besværligt på grund af min allergi. Men jeg burde tage en tur op til min søn i Nuuk – de har masser af sne der lige for tiden 🙂
   Ja, der er lidt rimfrost at glæde sig over i dag, og det ser rigtig pænt ud nu, hvor solen står op 🙂

 2. Keep on dreaming, fristes jeg til at sige, selv om det er lidt flabet … men lige her plejer vi to ikke at være helt enige 🙂
  En tur til Grønland må da være ideelt for dig lige nu – og at se sin søn er altid godt 🙂

  1. Ha ha, ja håbet er lysegrønt 🙂
   Ja, der er masser af sne i Nuuk , så det var faktisk der, jeg burde befinde mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *