Januar er ved at være gået

Januar måned er allerede ved at være gået.

For mig har det været en lidt stille måned, fordi jeg ikke har været helt på toppen. Dels var jeg lidt længe om at komme mig ovenpå den influenza, der ramte mig ved juletid, dels har der været andre skavanker, der har plaget mig – især har mit eksem drillet rigtig meget. Så jeg har hverken været social eller udfarende, men har bare haft brug for at passe på mig selv og tage den lidt med ro. Der har ikke rigtig været overskud til så meget andet.

I løbet af måneden fik jeg læst et par virkelig gode bøger, Mischling af Affinity Konar og En uskyldig familie af Katrine Marie Guldager. Begge bøger kan jeg anbefale på det varmeste.

I januar har vi også set virkelig mange afsnit af  The Good Wife på Netflix.  Det er en rigtig god serie med dejligt mange afsnit. Selv om vi har tygget os igennem mange afsnit, er der heldigvis en god del tilbage endnu. Jeg hader, når en god serie er slut.

I morgen tager vi fat på februar – der er planer om noget, som jeg glæder mig til.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

 1. Jeg ønsker dig en februar med mere energi og gode oplevelser! Jeg er spændt på at høre om dine februarplaner 🙂
  Jeg syntes egentlig ikke The Good Wife var særligt god da jeg begyndte at se den, men jeg blev fanget af den, og jeg har set til og med sæson 6. Ej, det er næsten pinligt at indrømme, men jeg har set alle afsnittene i løbet af december og januar. Min undskyldning må være at jeg også har været syg og ikke har kunnet ret meget andet …

  1. Tak!
   Jeg var heller ikke helt sikker på, at The Good Wife var noget for mig til at begynde med, men blev også fanget af den – er dog ikke nået længere end til midt i sæson fem, så der er en god ende tilbage endnu 🙂 Sådan en serie er god, når man er lidt mat i sokkerne og bare trænger til lidt underholdning 🙂

 2. Når jeg læser sådan noget, kan jeg i et kort øjeblik ærgre mig over, at vi ikke har Netflix, men jeg tror, at det i det lange løb ville være spild af penge for os. Meget af den slags kan man se på YouTube og så cromecaste det.

  1. Jeg må indrømme, at jeg er blevet meget glad for Netflix – ikke mindst på grund af de mange gode serier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *