En uskyldig familie

Jeg har læst En uskyldig familie af Katrine Marie Guldager.

Det er første gang, jeg har læst noget af Katrine Marie Guldager, men jeg vil hurtigst muligt dykke dybere ned i hendes forfatterskab. Heldigvis er der meget at gå i gang med.

En uskyldig familie handler om Svendborg-drengen Frederik, der længes efter at slippe væk fra det miljø, han er opvokset i. Han gør karriere i finansverdenen og  bor og arbejder i  New York og senere London, men får et sammenbrud og rejser hjem til Danmark.

En uskyldig familie er en historie om, hvor svære familierelationer kan være. Om hvordan misforståelser og sårede følelser let kan skygge for kærligheden og den gode vilje. Hvordan der alt for nemt kan skabes afstand i stedet for nærhed, selv om man dybest set vil hinanden det bedste – og om hvor svært det kan være at rumme hinandens forskelligheder.

Jeg kan på det varmeste anbefale bogen – det er en familieroman, man ikke må gå glip af.

Læs mere om bogen her.

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Jeg har læst meget af Katrine Marie Guldager, men ikke “En uskyldig familie”. Jeg hørte til gengæld noget om den på radio 24/7 forleden og fik lyst til at læse den, og du anbefaler den jo også, så nu må jeg i gang. Hvis du kan lide prosadigte, skal du læse “Styrt” som vist er nr. 2 bog som Guldager udgav. Den har jeg haft meget fornøjelse af (også i undervisningsøjemed). Jeg har også en del gange brugt hendes novellesamling “København”. Den var kursisterne glade for 🙂

    1. Tak for anbefalingerne! Jeg er blevet meget sulten efter at læse mere af Katrine Marie Guldager og vil hurtigst muligt i gang 🙂

  2. Tak for anbefalingen. Egentlig er jeg til familieromaner, men helst med en snert af lykkelig slutning med håb for fremtiden, og jeg fornemmer , at sådan ender den her bok ikke. Jeg tror dog alligevel at jeg skal prøve den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *