Flot og funktionel opslagstavle

Som jeg fortalte forleden, er min yngste søn og hans kæreste netop flyttet.  I den forbindelse skulle de selvfølgelig have en indflytningsgave.

Jeg havde for nylig set en flot opslagstavle, som jeg hovedkulds havde forelsket mig i, og spurgte dem, om den måske også var noget for dem. For hvis de ville have sådan en, ville vi give dem den i indflytningsgave. De blev lige så begejstrede for opslagstavlen, som jeg var, og ville gerne have en. De var på forhånd blevet advaret om, at jeg under alle omstændigheder ville købe en til mig selv i nær fremtid.

Indflytningsgaven blev hurtigt bestilt, og nu hænger den på væggen i de unge menneskers nye lejlighed. Jeg har fået lov til at vise et billede af deres opslagstavle, som de har sendt til mig.

Nu har jeg bestilt en tavle til mig selv også. For nogen tid siden smed jeg jo min gamle opslagstavle ud og erstattede den af et clipboard. Det blev alligevel lidt for lille, og da jeg så fik øje på den flotte opslagstavle, var det lige den, jeg hele tiden havde manglet.

Tavlen hedder Wall+Mesh og er fra Don’t Go Out. Nu glæder jeg mig bare til, min egen tavle bliver leveret, så den kan komme op på væggen.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *