Barnedåb

I går – d. 6. september 2009 blev mit lille barnebarn døbt. Farmor her var både rørt og stolt, da præsten sagde: “Sander Glensbo, jeg døber dig i ……..” osv.

Det var en dejlig dag. Dåbsbarnet var kæk og kær i det fineste matrostøj. Et rigtig godt valg til Sander. Han er nemlig – sine kun treogenhalv måned til trods – pænt stor. Han har allerede fordoblet sin fødselsvægt og vejer altså 7,2 kilo. Så det passede virkelig godt til ham at være klædt i matrostøj.

Sander var sød og tålmodig i kirken. Selve dåben gik fint. Der var et barn mere, der skulle døbes i går – en lille pige – og hun tog også det hele i stiv arm. Så alting gik, som det skulle.

Bagefter var familie og venner samlet hjemme hos Sander og hans far og mor til en dejlig fest med god mad, snak og hygge. En rigtig dejlig dag!

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Stort tillykke med Sanders dåb.
    Mit ældste barnebarn blev døbt den 9. september for to år siden, og nu venter vi spændt på, hvornår den lille nyfødte prinsesse skal døbes.
    Vi har i familien en dåbskjole, der er 84 år gammel, og som både min mor, jeg, mine tøser og også Marcus er døbt i. Iøvrigt er min mors søstre, alle mine fætre og kusiner – vi er 10 ialt – og en del af deres børn også døbt i kjolen. Synes det er hyggeligt med sådan en tradition, men synes også, at Sander er lækker i matrostøj

  2. Susanne: Tak skal du ha’!
    Det er da fantastisk, at jeres familie-dåbskjole er 84 år! Så er det bare med at være varsom, når den skal vaskes og stryges. Det er smukt, når man har nogle ting med sådan en lang historie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *