En weekend i april

Henover denne lidt forlængede weekend har vejret virkelig slået fast, at det er april måned. Det har været præcis så skiftende, som vejret i april plejer at være.

I fredags havde vi det skønneste solskinsvejr. Det var lunt og dejligt, og himlen var blå. Det var lige vejr til at arbejde i haven, og det gjorde Henrik det meste af dagen.

I går var det lidt gråt og lidt køligt, og der kom en byge forbi ind imellem. Det var perfekt vejr til en dejlig køretur ud i det blå.

I dag er det hundekoldt, og det har haglet og tordnet. Men pyt med det, for vi har været på cafe til søndagsbrunch i anledning af mellemste søns fødselsdag tidligere på ugen. Det var hyggeligt og dejligt.

Hele weekenden  har vi sørget for at være ude, når vejret har været til det, og har hygget os inden døre, når det blev for vinterligt derude. Så vi har skiftet mellem at nyde forårsblomsterne derude og de kønne blomster herinde, som jeg har fået af Sander.

Jeg synes, at det er fascinerende, at vejret kan skifte så meget på så kort tid. Jeg kan godt lide det. Jeg kan også godt lide, at der stadig er en bid tilbage af denne dejlige weekend – måske den byder på en travetur i solskin?

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Lige nu skinner solen hos os til den helt store guldmedalje … jo, det er virkelig aprilsvejr. På sin vis meget hyggeligt, men det nu godt nok lige koldt nok, synes jeg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *