Endelig …

Endelig! Jeg har håbet på det i lang tid, og nu lader det til, at det langt om længe er en realitet.

Man kan igen købe jeans i 100% bomuld. Det har i lang tid været fuldstændig umuligt at opdrive et par jeans uden stretch, og jeg kan altså ikke fordrage stretch i bukser. Jeg synes, at det er ubehageligt at have på, og jeg synes bestemt heller ikke, at det er klædeligt til ret mange. Mange synes, at det er behageligt at have på, men jeg bryder mig altså ikke om det.

Så jeg er helt på toppen over, at det ser ud til, at jeans i 100% bomuld er ved at komme på hylderne igen. Jeg har fundet flere forskellige modeller på nettet i dag og har ikke tøvet med at bestille et par stykker.

Hold da op, hvor jeg glæder mig til  de jeans.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Man skal ikke have mange overflødige kilo, før stretchbukser bliver lidt anstrengende at se på for andre. Det er der dog mange, der slet ikke har opdaget 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *