Nyt og gammelt legetøj

Vi havde Sander på besøg søndag eftermiddag. Vi havde lovet at se efter ham nogle timer.

Sander havde glædet sig til at komme hjem til os, så han var i højt humør, da han ankom. Han var lige ved at klemme sin far og mor i døren, så travlt havde han med at smække den i efter dem, så vi kunne komme ind og lege.

Vi havde nogle hyggelige timer sammen – der blev leget og snakket.

Da Sander var blevet hentet igen, snakkede vi om, at vores beholdning af legetøj vist trænger til at blive justeret lidt. Sander er ved at trænge til lidt andet at lege med, når han er her. Vi må se, om der findes noget i gemmerne, der egner sig til genbrug, eller der skal noget nyt til.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Madame : Papir og farveblyanter har vi, og vi tegner som regel også lidt, hver gang Sander er her, men han har ikke tålmodighed til at sidde med det ret længe ad gangen 🙂 I går var det mest interessante ved blyanterne faktisk, at vi spidsede dem 🙂

 1. Han lyder som en dreng med krudt i. Hvor er det skønt!
  Der findes jo masser af legetøj til sådan en dreng på 4 år, som ikke kan sidde stille 🙂
  Jeg ejer webshoppen http://www.NordQ.dk
  Der er både hammersæt med Bamse og Kylling, papirflyvere, krympeflex ( som er et stort hit blandt børn!), lækre biler lavet i bambustræ, de gode gammeldags byggeklodser og meget meget mere. Du finder det hele under kategorien legetøj 🙂
  Skriv endelig en mail hvis du har spørgsmål til noget af legetøjet.

  Venlig hilsen Christina.

  1. Christina : Det er nemlig dejligt, når der er energi i de små 🙂
   Jeg vil glæde mig til at kigge ind på din webshop 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *