Der arbejdes stadig …

Nu må det vist være på tide at fortælle, at selv om  jeg ikke får skrevet noget om det, så arbejdes der stadig på at få sat vores hus i stand.

I skrivende stund er mureren ved at sætte fliser op på badeværelserne, og maleren maler vægge.

Det meste af tiden går det stille og roligt fremad, men af og til sker der desværre ting og sager, der er tæt på at give mig nerver på. Jeg fik da i hvert fald lidt nervøse trækninger, da mureren fortalte, at han havde regnet forkert, da han skulle bestille gulvklinker. Så nu står vi og mangler 8 m2 klinker, der ikke sådan lige kan skaffes. Dem venter vi så på de næste tre uger.

Der fik jeg lige brug for at tage et par dybe vejrtrækninger.

Sådan er det bare. Heldigvis ser det ud til, at entreprenøren stadig er fast i troen på, at vi kan flytte tilbage i huset til den aftalte tid. Så det regner vi med.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

 1. Det var da ellers lidt af en regnefejl, skulle jeg mene – jeg håber ikke det forsinker færdiggørelsen, men kan godt forstå, du måtte tage en dyb indånding.
  John gjorde nok meget klogt i at efterregne vores tømrers materialeforbrug … han havde dog ikke regnet forkert 🙂

  1. Ellen : Efter hvad vi har fået at vide, forsøger entreprenøren at bytte lidt om på nogle ting i planen, så det hele bliver færdigt til tiden.
   Det var fornuftigt gjort af John, men vi har netop valgt at uddelegere ansvaret for den slags regnestykker – og må jo bare acceptere, at fejl kan ske 🙂

 2. Hvor er det dog ærgerligt, at mureren har regnet forkert! Men det er i hvert fald dejligt, at I kan flytte ind uden forsinkelser 🙂

  1. Madame : Ja, det er ærgeerligt, men det er jo menneskeligt at fejle 🙂 Vi håber stadig, at tidsplanen holder!

 3. Godt, at I stadig kan regne med at flytte ind til sædvanlig tid. Selv om det er menneskeligt at fejle, er det jo ikke lige det man regner med!
  God torsdag1

  1. Nonna : Nej, man regner jo nemlig med at undgå kedelige fejl, mår man hyrer fagfolk – men ingen er jo ufejlbarlig 🙂

 4. Dybe indåndninger kan man få brug for i sådan en situation. Da vi i sin tid byggede hus, tog jeg mange dybe indåndninger, kan jeg huske 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *