En dag med kontraster

Det var rystende at vågne op i morges til nyhederne om det forfærdelige, der er sket i Paris.

Vi var så heldige, at vi havde en aftale med Sander om, at han skulle besøge os i formiddags, så vi slukkede for tv og radio og lukkede alle reportagerne om terrorhandlingerne ude nogle timer. Det var godt at tænke på noget andet og bare koncentrere sig om det nære.

På en dag, hvor ondskab, frygt og rædsel fylder så meget, er det godt med et lille helle med plads til kærlighed, glæde, leg og latter.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Åh ja, hvor har du ret – det var rystende at vågne op og læse om det forfærdelige, der er sket i Paris. Dejligt at I kunne nyde et besøg af Sander!

  2. Det ER forfærdeligt, det skal vi slet ikke diskutere, men jeg synes det er for meget at køre nyheder på det uafbrudt hele dagen. Hvis der var øøhhh’er før, er der ekstra mange nu, fordi de ikke har noget nyt at byde på, så de skal bare fylde tiden ud. Vi slukkede derfor også forholdsvis hurtigt, selv om vi ikke fik besøg af dejlige børnebørn 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *