Vi skal da prøve at dyrke hvidløg

Det er altid spændende at prøve at dyrke noget nyt i haven. I år har vi f.eks. for første gang prøvet at så knoldfennikel. Det var en stor succes og gav blod på tanden, så da jeg blev tilbudt et sæt fra Nelson Garden med alt, hvad man skal bruge for at komme i gang med at dyrke hvidløg, sagde jeg ja tak.

Jeg har modtaget en pakke med hvidløg af flere forskellige sorter og en fin planteskovl fra  Dorthe Kvist by Nelson Garden.

Man skal sætte de små hvidløgsfed i jorden i det sene efterår, så vi kan lige akkurat nå det. Der er ingen tid at spilde. Når først de er sat, er det bare at vente til sommer – så skulle vi gerne kunne høste dejlige, friske hvidløg. Jeg håber på en god høst.

Sættet er modtaget til test, men hvad jeg skriver her på bloggen er altid udtryk for min egen ærlige mening.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

  1. Det ville jeg sandelig også have sagt ja-tak til 🙂 Det er da en totalt nuttet planteskovl! God hvidløgsdyrkning, Randi! Jeg glæder mig til at se billeder til sommer 🙂

    1. Nana : Ja, planteskovlen er rigtig pæn, og jeg regner med, at den er så tilpas lyserød, at jeg kan få lov til at ha’ den for mig selv 😉

    1. Ellen : Godt at høre, at du har gode erfaringer med at dyrke hvidløg, jeg håber, at vi også får et godt resultat. De må gerne være stærke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *