Til fødselsdag

I går var vi til min brors fødselsdag. Han blev 65.

Det var sådan en hyggelig dag med masser af snak og grin.

Tonen blev slået an, allerede da vi skulle til bords. I stedet for vores navne stod der et lille hint på hvert bordkort. Så var det meningen, at man ud fra det lille stikord skulle regne ud, hvor man skulle sidde. Nogle af ordene passede på flere forskellige, så det var ikke sådan lige til at finde ud af, hvor hver især skulle sidde. De fleste var nødt til at gå hele vejen rundt om bordet og læse teksten på alle bordkort, før de fandt den rette plads.

Jeg fandt selv ret hurtigt min plads, for ordet på mit bordkort kunne ikke identificere andre i selskabet, men ord som jæger, storebror eller natteravn kunne passe på flere. Så den lille spøg kom der en del sjov ud af.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *