Hvilke tre ting ville du helst have ved hånden på en øde ø

Min nevø havde lavet et sjovt opslag på Facebook i går.

Han og hans kone havde drøftet det klassiske spørgsmål om, hvilke tre ting de hver især gerne ville have med, hvis de skulle strande alene på en øde ø.

Deres valg var vidt forskellige. Min nevø spurgte så alle sine Facebookvenner, hvad de ville tage med.

Det var rigtig sjovt at læse alle de mere eller mindre opfindsomme valg. Der var alt lige fra tandbørste til økse og endda cigaretter.

Jeg så mig nødsaget til først og fremmest at vælge mine briller og mine piller, som begge dele er uundværlige. Derudover faldt mit valg på et telt.

Hvilke tre ting ville du gerne have med, hvis du skulle ende helt alene på en øde ø?

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Uha, det er da et helt umuligt spørgsmål……, min familie, en satelittelefon og tålmodighed, nej måske hellere rigeligt med garn.
  Er der mon øde øer tilbage i verden?
  Der er noget fascinerende over den slags “alene i verden”-romaner.

  1. Eva : Det er jo (heldigvis) et hypotetisk spørgsmål, så jeg har slet ikke overvejet, om der er øde øer tilbage 🙂 – men jeg husker en film med Tom Hanks i hovedrollen, hvor han netop strandede på en øde ø. Han var der længe, og hans bedste ven og holdepunkt blev – en fodbold.

 2. Det kan man tænke meget og længe over, og jeg tror, at uanset hvad men måtte komme frem til, vil man hurtigt finde ud af, at det var noget helt andet, man skulle have valgt 🙂
  Men en jægersoldat ville nok have førsteprioritet hos mig 😉

  1. Ellen : Ja, det ville ikke være så dårligt med en jægersoldat i den situation, men spørgsmålet er, om sådan én er en ting 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *