Tak for dansen

Vi købte ind i Bilka i går. Jeg hader ellers at købe ind om søndagen – ligesom jeg heller ikke bryder mig så meget om at handle lige netop i Bilka – og gør det stort set kun den anden søndag i hver måned, hvor der er 25% rabat på alle økologiske varer. Det er altså en rabat, der batter.

Så der blev revet ned fra hylderne.

Butikken er ved at blive lavet helt om, så der var lidt ekstra trængsel i gangene i går. På et tidspunkt var jeg ved at støde frontalt sammen med en ung Bilka-ansat med en stor, godt læsset pallevogn i en smal passage. Vi kunne ikke rigtig blive enige om, hvem der skulle holde til hvilken side, så der måtte et par forsøg til, før det lykkedes at komme forbi hinanden. Den slags situationer bliver nemt en lille smule akavede – men ikke i dette tilfælde. Lige idet vi passerede hinanden, stak den unge knægt mig et stort grin og sagde: “Tak for dansen.”

Skønt med sådan en munter tilgang til tingene. Lige pludselig var det slet ikke så slemt endda at mase rundt i Bilka på en søndag.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *