Klodsmajor

Sander og hans far har været på besøg i dag.

Farfar havde bagt kanelsnegle. Dem er vi allesammen vilde med, så ingen holdt sig tilbage. Sander sørgede også for at få lidt sundt indenbords, han er nemlig så glad for at skrælle æbler på vores æbleskrællemaskine, så han får som regel lyst til at spise æbler, når han er hos os. Han er nu glad for æbler i forvejen, men muligheden for selv at skrælle dem på maskinen lokker nok et ekstra ned i ny og næ, tror jeg.

Han bliver så stor efterhånden, og de ting, vi foretager os sammen, ændrer sig hele tiden lidt. I dag prøvede jeg for første gang at spille Klodsmajor med ham. Det gik ret godt – vi snød kun lidt og grinede meget.

Vi var så heldige, at regnen holdt op, så det blev vejr til også at komme lidt ud i luften. Vi gik en tur på legepladsen, og Sander fandt en lille  larve, som han blev så glad for, at den måtte med hjem.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Det er så svært at følge med – jeg kan slet ikke … synes A&A har taget et kvantespring hver gang jeg ser dem.
    Du er flink, farmor … jeg ville nok have bedt ham om at lade larven forblive i naturen 😉

    1. Ellen : Jeg kan godt forestille mig, at det kan være svært at følge med, når man ikke lige har mulighed for at se børnebørnene hver uge. Sander var så glad for den lille, grønne larve, og bar den så forsigtigt i sine hænder – selvfølgelig skulle den da med hjem 🙂 Hvis du vidste, hvad mine egne tre drenge har slæbt hjem, da de var små 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *