Hverdag igen

Hverdagen har indfundet sig.

Henrik har været på arbejde en uge allerede, og herhjemme er det også blevet rigtig hverdag igen. Vi har vænnet os til at bo i vores eget hjem igen. Tiden i skurvognen virker allerede meget langt væk – næsten en smule uvirkelig.

Jeg har så småt vænnet mig til mit nye køkken. Det kostede lige tre ømme tæer, før jeg havde lært at omgås den nye fryser. Tre gange åbnede jeg døren ind over mine bare tæer – og tre gange gik der hul på en tå. En ny hver gang. Da jeg på den måde havde skaffet mig tre sårede tæer på venste fod, lærte jeg at holde en smule afstand til døren. Nu går det fint.

Så nu går jeg egentlig bare lige så stille og nyder, at byggerodet er overstået og hverdagen tilbage.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

 1. Det var en lidt dyr lærepris …
  Det er pudsigt, som visse oplevelser hurtigt fortoner sig ud i uvirkeligheden – men ellers må hverdagen da kunne kaldes en fest, nu I er sluppet for skurvognen 🙂

  1. Ellen : Det gjorde i hvert fald ondt, så nu har jeg lært det 🙂
   Der er nogen ting, man har lettere ved at lægge bag sig end andre, og skiftet fra skurvognen tilbage til huset har bare være så dejligt 🙂

  1. Nana : Det med tæerne er for længst gået over – det var kun de første dage med den nye fryser, jeg dummede mig sådan 🙂

 2. Tillykke med jeres “nye” hus. Jeg kan godt forstå, at I er glade for at være flyttet fra skurvognen. Godt, at tæerne er ok igen. Nogle ting skal man åbenbart lære på den hårde måde :-)! God onsdag!

  1. Nonna: Tak! Ja, nogle ting må man lære på den hårde måde, når man glemmer at tænke sig om 🙂
   Rigtig god onsdag til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *