Skurvogn med udsigt

Selv om vi er flyttet ud af vores hus, kan vi da heldigvis stadig glæde os over de blomstrende træer i haven. De er lige uden for døren.

Fra skurvognsvinduet kan jeg nyde synet af vores japanske kirsebærtræ. Jeg kigger lige ud på et blomsterhav.

Det er slet ikke så tosset endda.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

    1. Fruen : Planen er, at det hele skal stå færdigt 18. juli. SENEST siger jeg bare 🙂

    1. Ellen : Det er de nemlig, og det er med at nyde blomstringen, for den varer så kort.

  1. Hvor er det dog smukt! Vi har også haft et japanske kirsebærtræ, men er flyttet fra det – jeg savner det hvert år ved denne tid.

    1. Madame : Tak! Jeg kan godt forstå, at du savner dit træ, jeg ville være frygtelig ked af at skulle flytte fra mit. Det har stået der i ca. 25 år, og jeg har et billede af min mand og vores to yngste børn, da de plantede det sammen:-) Dengang var træet ikke større end tobak for en skilling, og det var børnene heller ikke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *