Vind billetter til BonBon-Land

Har du lyst til en tur i BonBon-Land, så vær med her.

På åbningsdagen forleden dag blev jeg forkælet med en goodie-bag, der bl.a. indeholdt  fire billetter, som jeg har fornøjelsen af at kunne give videre til en af jer, der læser med her.

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at skrive en kommentar til indlægget her. Husk at anføre din mailadresse, så jeg kan få fat i dig, hvis det bliver dig, der vinder.

Vinderen bliver udtrukket torsdag d. 8. maj.

Du vil måske også synes om

47 kommentarer

 1. Hvor var du heldig at blive forkælet med en goodie-bag.
  Dine billetter vil helt sikkert glæde nogle, der bor nærmere, end jeg gør 🙂

  1. Madame : Det er altid rigtig dejligt at blive forkælet 🙂
   Ja, jeg håber da, at billetterne vil gøre en lille familie glade 🙂

 2. Jeg har aldrig været i BonBon-land og havde egentlig forsvoret, at jeg nogensinde skulle dertil, men man har jo som bekendt et standpunkt, til man tager et nyt. På det seneste er Øglen begyndt at tale enormt meget om BonBon-land, fordi en fra hendes børnehave har været der. Og at dømme efter de historier, veninden har fortalt, MÅ og SKAL Øglen bare dertil. Så fire billetter ville bestemt vække lykke herhjemme 🙂

  hverdagenssurdej@gmail.com

  1. Øglemor : Vores Sander elsker BonBon-Land – det gør de fleste børn vist – og det er jeg sikker på, at Øglen også vil gøre 🙂

 3. Årh, de her vil jeg så gerne vinde! Har snakket med min kæreste om at jeg så gerne vil afsted med ham og min lillebror denne sommer! 🙂

  cilleis@live.dk

 4. Nej hvor lækkert!
  Jeg har aldrig været i Bon Bon land, men har altid gerne ville, og nu med en familie på 4, ville det da være et fantastisk sted at tage hen her i sommeren!

  God fredag 🙂

 5. Hver år tager jeg, mine forældre, min søster og svoger, og mine 2 niecer i Bonbonland. Det er blevet en tradition som vi alle nyder meget 🙂
  Så hvor ville det være herligt at kunne vinde 4 billetter til dette års tur.

  Rigtig god weekend.
  Leavinz@hotmail.com

 6. Åååårh, vil gerne vinde, så jeg kan tage min familie med!
  Bor helt “alene” i kbh mens hele min familie bor i Nordjylland, så det ville være fantaktisk at tage dem (har 2 niecer) med til Bonbonland

 7. De billetter ville da være helt fantastiske ar vinde! Vi har netop snakket om at tage en tur til bonbonland til sommer, da det er længe siden vi har været der 🙂 krydser fingre

 8. Jeg er vokset op på sydsjælland og har været i bonbon land et utal af gange – jeg elskede det! Så vi skal uden tvivl en tur derned i år og jeg glæder mig til at opleve det med min datter. Derfor kunne det da være skønt at vinde et par billetter derned til 😀

 9. Jeg har stadig mit første besøg i BonBon-land til gode, så det kunne være superfedt at vinde denne konkurrence, så jeg endelig kan opleve parken 🙂

 10. Har været i BonBon-Land én gang – for 19 år siden.
  Vil nyde et gensyn og nyde at kunne invitere min nevø og to små niecer med på sådan en tur. 🙂

  Kh Helle – garnkoglen

 11. Det vil jeg meget gerne vinde til mig og mine børnebørn 🙂
  Med venlig hilsen Eva.

 12. Åh en dejlig præmie. Den vil være dejlig at vinde da vi endnu ikke har planlagt noget for sommeren

 13. Ej hvor vil jeg gerne vinde de billetter. Det kunne være fantastisk at overraske børnene med en tur i BonBon land. Vi har endnu ikke været der, og måtte melde afbud sidst vi skulle. Jeg tror vi alle fire ville elske det 🙂
  Rigtig god weekend

 14. Hej Bedste

  Jeg er alene mor til to børn, og vi har aldrig været i Bonbon-land, for det er der ikke budget til. Men vi vil jo rigtigt gerne prøve det, så vi krydser fingre her 🙂

  Kh Mette

 15. Det er et af de steder vi gerne vil besøge, men aldrig har fået gjort. Så det ville være skønt at vinde.

 16. Jaaaaaa, så har vi en undskyldning for at komme udenfor øen (Bornholm). Det er lidt svært at tage sig sammen til at rejse herfra når man er selvstændig.

 17. det vil være dejlig udflugt da min søster kommer fra Polen med sine to born!

 18. Ih det kunne være skønt at kunne inviter min mand og børn på en tur i Bonbonland.

  Rigtig god dag

 19. Sikken en skøn præmie!
  Da jeg ikke selv har børn – det skulle jeg heller ikke gerne i en alder af 18 år, så er det jo svært, at tage mine egne børn med. Jeg har dog en veninde, der har en lillebror. Disse to kommer fra en familie med low-budget. Så jeg ville tage disse to med, samt en ven af lillebroderen, så jeg kunne give dem en skøn oplevelse, som de virkelig fortjener efter alt det, de har været igennem!

 20. Sikke en skøn præmie. Det ville være fantastisk at kunne forkæle prinsessen herhjemme. Jeg er desværre sygemeldt pga en graviditet, som min krop tager lidt for tungt. Prinsessen trænger derfor bestemt til forkælelse, da hun i en alder af 20 måneder virkelig er god til at passe på sin mor 🙂

 21. Ih hvor ville det være lækkert at vinde! Ville tage med kæreste og mine 2 niecer på 3 og 6 med!

  Krydser fingre for at vinde 🙂

 22. Jeg ønsker virkelig at vinde disse billetter, da min kæreste og jeg og nogle venner rigtig gerne vil derhen sammen. Men da vi bor på langeland, er det ret dyrt med benzin og + hvis vi skal betale biletter. Krydser fingre!

  1. Teresa : Konkurrencen er desværre slut for længe siden. Håber, at I kommer på tur alligevel 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *