Så springer vi ud i foråret

Der står forår i kalenderen.

Jeg er klar med nye, forårsfarvede sko. (Billedet gengiver ikke farven korrekt. Skoene er i virkeligheden sådan lidt grågrønne)

Nu håber jeg, at min “nye” lilletå kan holde de nye sko ud. Tåen er nemlig aldrig blevet sit gode, gamle jeg, efter jeg bankede den ind i dørkarmen før nytår. Det er som om, tåen stritter lidt mere ud til siden og i det hele taget fylder lidt mere end før. Så jeg gætter på, at den nok har været brækket. Jeg er begyndt at få vabler på tåen, når jeg går i noget af mit gamle fodtøj, som aldrig har givet vabler før. Irriterende!

Jeg satser på, at der ikke bliver ballade med tåen, når jeg springer ud i foråret i de nye sko.

Du vil måske også synes om

12 kommentarer

    1. Madame : Tak! Tåen gør heldigvis ikke ondt mere, så jeg vænner mig nok til, at den er blevet lidt anderledes 🙂

    1. Nonna : Tak! Jeg er glad for dem, jeg trængte til lidt nyt at gå foråret i møde i 🙂
      God søndag til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *