Hjemmestrikkede karklude

Mange er begyndt at strikke karklude, og min søster er hoppet med på bølgen. Det er heldigt for mig, for hun har været så sød at sende et par stykker til mig. De er strikket med godhed og kærlighed, og nu vil jeg bruge dem med glæde og taknemmelighed.

Jeg har altid brugt bomuldskarklude. De senere år har jeg købt dem hos Søstrene Grene, hvor man for en meget rimelig pris kan erhverve sig nogle dejligt store og slidstærke bomuldskarklude i friske farver.

Nu glæder jeg mig til at tage min søsters hjemmestrikkede klude i brug – og osse de fine, matchende grydelapper, der fulgte med.

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

    1. Det ser nemlig rigtig sødt ud med banderolerne. Sådan noget praktisk hjemmestrik er en kærkommen gave.

  1. Der er vist efterhånden rigtig mange med på den bølge!
    Jeg er nu også blevet meget glad for at bruge disse strikkede klude, så jeg forstår godt, at du blev glad for dine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *