Endelig lørdag

Det har været lidt af en uge, synes jeg. En af den slags uger, der har indeholdt en smule mere aktivitet, end kræfterne i virkeligheden rakte til.

Til gengæld kan vi nu også se nogle resultater af travlheden. Så det er helt i orden. Hvad det er, vi har haft travlt med, vender jeg tilbage til på et lidt senere tidspunkt.

I tirsdags blev der tid til at hente Sander i børnehaven. Det blev sidste gang vi hentede ham lige præcis der, for på mandag starter han i en ny børnehave. Det bliver spændende. Jeg krydser fingre for, at skiftet kommer til at gå rigtig godt.

I formiddag står den på praktiske gøremål herhjemme og så skal der lyttes til Mads & Monopolet imens. Jeg kan så godt lide det program.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

 1. Jeg håber, at du kan få mulighed for at slappe lidt af her i weekenden. Mon det var det, du løftede sløret for tidligere på ugen, I har været i gang med?
  Her er jeg også i gang med praktiske gøremål, efter at vi har haft håndværkere de sidste par dage. Jeg går dog ud fra, at de kommer igen i næste uge.
  Spændende med ny børnehave til Sander. Det går helt sikkert godt :-)! Rigtig god weekend!

  1. Nonna : Ja, mon ikke der også bliver lidt tid til afslapning? Jo, du har ret, det er nemlig lige præcis det, som du nævner, vi har haft travlt med at forberede 🙂
   Nå, I har også haft håndværkere i huset – det er ikke så rart, mens det står på, men man bliver jo som regel glad for resultatet.
   Rigtig hgof weekend til dig også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *