Nemt og hurtigt

Jeg har for første gang handlet på Apoteket-online. Der kan man købe sådan cirka alt, hvad man kan købe på ethvert  andet apotek bortset fra receptpligtig medicin.

Jeg har jo eksem og bruger en hulens masse fugtighedscreme og andre hudplejeprodukter. Det løber op, så da jeg fandt ud af, at første gang man handler på Apoteket-online, er der 20% rabat at hente, var jeg hurtig til at bestille en ordentlig portion creme. Rabatten er så lige betinget af, at man tilmelder sig en slags kundeklub, men hvad gør man ikke for at spare lidt håndører?

Jeg bestilte i fredags, og varerne blev leveret i dag. Lige til døren. Nemmere kan det dårligt være. Og så havde jeg endda sparet lige godt og vel 196 kroner. Og en tur på apoteket. Det er da værd at tage med.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Det er bestemt en rigtig god idé. Fin service, både med rabatten og udbringningen.
  Den receptpligtige medicin kan man vel bestille over telefonen?
  God tirsdag aften!

  1. Nonna : Jeg tror ikke, at man kan bestille receptpligtig medicin – kun håndkøbsmedicin. Det er Post Danmark, der bringer ud.
   Rigtig god aften til dig!

 2. Sikke en dejlig blog du har 🙂 Hyggeligt. Jeg bruger også nettet til apotekervarer, og er blevt glad for http://www.apo-rot.de. Et tysk apotek som leverer i løbet af to dag og til meget fornuftige penge. Bla. cremer og produkter fra Vichy til ca. halvdelen af prisen i Danmark.

  Glædelig jul 🙂

  1. Camilla : Velkommen på min blog 🙂 og mange tak for de pæne ord!
   Også mange tak for anbefaling af det tyske online-apotek. Det vil jeg kigge på, for man kan jo lige så godt spare, hvor spares kan.

   Rigtig glædelig jul til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *