Sikken voldsom trængsel og alarm

I dag har vi været til juletorv på Gisselfeld sammen med Sander og hans forældre. Det er jo ved at udvikle sig til en tradition, at vi tager derud sammen hvert år, så det skulle vi naturligvis også i år.

Der var virkelig, virkelig mange andre, der havde fået samme strålende ide som os, så vi var som sild i en tønde derude. Det er ikke min livret. Det er åbenbart heller ikke Sanders, for han var i hvert fald heller ikke indstillet på at gå alt for meget rundt og kigge på de forskellige boder indendørs.

Heldigvis var vejret dejligt, så vi hyggede os mest udendørs og nød de smukke omgivelser. Der var  lidt mere albuerum. Der var jo også mange udendørs boder, så der var masser at kigge på.

Jeg vil ikke påstå, at jeg allerede er i julestemning i november, og det kunne selv Gisselfeld Juletorv ikke ændre på, men vi havde en hyggelig tur.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Dejligt at I havde en hyggelig tur, selv om mange havde fået samme idé, og man var som sild i en tønde. Vejret ser ud til at have været helt perfekt med solskin.

 2. Ja, det var slemt, og så tager det for meget af fornøjelsen.
  John og jeg talte om, at til næste år, i stedet for at komme lørdag i den første weekend, at komme den sidste søndag i den anden og sidste weekend – så har de fleste nok været der.
  Det her gør vi i hvert fald ikke igen, selv om det er nok så flot et marked.
  Det havde ikke været noget for Sander, men ellers kan jeg godt anbefale rundvisningen – men den har I måske været på ved en anden lejlighed?

  1. Ellen : Vi plejer netop at være derude om søndagen den sidste weekend, de holder juletorv. Der er altid rigtig mange mennesker, men vi har aldrig før oplevet det så voldsomt som i går.
   Vi har for en del år siden været indenfor og set nogle af gemakkerne. Vi er altid kommet en del på Gisselfeld, og vores mellemste søn (Sanders far) sagde som fire-årig, at han ville bo på Gisselfeld, når han blev voksen. Det er ikke rigtig blevet til noget, så vi driller ham med, at han åbenbart ikke er blevet voksen endnu 🙂

 3. Vi havde en halv aftale i vores lille nørkleklub, om at tage til Gisselfeld i fredags. Men da vi havde været på én udflugt i den forgangne uge, og da der var nok andet at se til i de små hjem, blev det ikke til noget.
  Det var godt, at I havde en hyggelig tur, uanset menneskemængden. Det er et smukt sted, både i parken og i Orangeriet. Rundvisningen har jeg til gode :-)! God mandag aften!

  1. Nonna : Der er nemlig smukt, vi nyder altid vores besøg på Gisselfeld. Jeg må dog indrømme, at jeg helst vil besgøse stedet, når der er lidt mindre trængsel, enn der var i lørdags 🙂
   Rigtig god aften til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *