Birgitte, Birgitte Begøje

Vi har haft Sander på besøg fra mandag eftermiddag  til tirsdag ved middagstid.

Vi hyggede os rigtig godt. Sander har lige været på ferie med sine forældre i et par uger, så der var meget at fortælle og snakke om.

Vi tilbragte meget at tiden udendørs, men fik også tid til indendørs leg og hygge. Sander har fattet interesse for en gammel bog, vi har, med forskellige børnerim.  Vi læste i den sidst, han var her, og denne gang bad han selv om, at vi skulle læse i den igen.

Det viste sig, at han kunne huske det lille rim om Birgitte, Birgitte Begøje, som vi øvede os på sidst. Denne gang brugte vi lang tid på at læse de forskellige rim og på at snakke om bogens fine illustrationer. Jeg nød det mindst lige så meget som Sander, for jeg har glædet mig til at læse for ham, men han har indtil nu ikke været særlig interesseret. Men nu har vi åbenbart fundet en bog, der virkelig fænger.

Da Sander vågnede tirsdag morgen, sagde han, at han havde ligget stille og roligt hele natten og drømt om sin far og mor. Det var da en sød bemærkning, synes jeg.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

    1. Madame : Dem skal jeg helt sikkert læse for ham, for de nemlig skønne, men jeg tror, at de skal vente lidt, for nogle af dem er lidt “kringlede”.

  1. Jeg tror, at jeg skal prøve nogle børnerim med de store børnebørn næste gang de kommer. Jeg har en bog af Halfdan Rasmussen liggende. Jeg er sikker på, at de hurtigt fanger både rim og rytme. Tak for ideen. God tirsdag!

    1. Nonna : De gode gamle børnerim går forhåbentlig aldrig “af mode”. Det er i hvert fald et hit at læse dem for Sander lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *