Fredelig fredag

Vi hentede Sander i børnehaven i går og havde lovet at passe ham resten af dagen.

Så snart vi var hjemme, hentede Sander sit modellervoks, og så  blev der ellers hygget med det en halv times tid. Bagefter var der leg i haven, indtil Sander gerne ville cykle lidt. På med hjelmen, op på cyklen og af sted. Sander cyklede og Henrik og jeg gik/løb. Da vi havde cirklet rundt på veje og stier et stykke tid, lagde vi vejen forbi legepladsen.

Sander klatrede, rutchede og gyngede og havde det herligt. Jeg fandt et væmmeligt glasskår i småstenene ved gyngerne. Faktisk var det hele bunden af et smadret flaske, der lå der med den skårede side opad. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad der kunne ske, hvis et barn faldt og landede på sådan et skarpt stykke glas. Vi skyndte os selvfølgelig at fjerne det, men jeg er stadig harm over, at nogen kan finde på at efterlade noget så farligt på en legeplads.

Da vi kom hjem fra legepladsen, var det spisetid og bagefter blev Sander gjort i stand og fik nattøj på. Så var vi klar til Disney Sjov og fredagsslik. Sander kunne næsten ikke vente. Bagefter var det sengetid og vi skulle lige til at børste Sanders tænder og lægge ham i seng, da hans far kom hjem. Det var tidligere end forventet, men nu kunne han selv nå at putte Sander.

Vi kørte hjem og havde stadig en god bid tilbage af fredag aften. En perfekt afslutning på en god dag.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det lyder som om I rigtigt har hygget jer – men sikke en frygtelig oplevelse med glasskårene! Jeg har også fundet glasskår her, men det var i sandet på stranden.

    1. Madame : Det er væmmeligt med glasskår – både på legepladsen og på stranden! Det er meget tankeløst at efterlade sådan noge, så andre kan komme til skade ved det.

  2. Øv at finde glasskår på en legeplads! Godt, det du fandt det, før et barn trådte/faldt i det. Den gode Sander er sandelig en energisk ung mand. I må snart have fat på egne cykler for at kunne følge med 🙂

    1. Fruen : Ja, der er fart på Sander! Det varer ikke længe, før han er så rutineret til at cykle, at vi kan cykle ved siden af ham 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *