Dagens overraskelse

Sanders mor ringede i går sidst på eftermiddagen, for at høre om vi var hjemme. Den lille familie ville nemlig gerne lige komme et smut forbi, for Sander havde noget, han meget gerne ville vise os.

Vi havde jo været sammen med dem dagen før til festivitasen i anledning af Henriks fødselsdag, så vi mente, vi var ret godt opdaterede på Sanders gøren og laden. Derfor kunne vi ikke umiddelbart regne ud, hvad det var, han ville vise os.

Da de kom, havde Sander et meget hemmelighedsfuldt og stolt udtryk i ansigtet. Hans cykel og cykelhjelm blev hentet frem fra bagagerummet, og så kunne jeg godt regne ud, hvad hemmelighedskræmmeriet handlede om.

Så sent som i torsdags, da jeg hentede Sander i børnehaven, havde jeg nemlig haft fat i hans cykel. Der havde været cykeldag i børnehaven – alle børnene havde haft lov til at medbringe egen cykel den dag. Sander havde også haft sin cykel med, og den skulle selvfølgelig også med hjem igen. Jeg havde lidt besvær med at få den bakset ind i vores bagagerum, fordi den fyldte godt på alle leder og kanter på grund af støttehjulene.

Nu var støttehjulene væk. Sander tog sin cykelhjelm på og viste os, at han nu kan cykle uden støttehjul. Han var stolt som en pave.

Pludselig havde han bedt om at få støttehjulene taget af. De blev afmonteret, og det viste sig altså, at han sagtens kunne undvære dem.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Madame : Man er nemlig stor, når man kan cykle helt selv 🙂 Da Sander cyklede i går – struttende af stolthed, syntes vi, at det var fuldstændig som at se hans far, da han lige havde lært at cykle 🙂

 1. De bliver så stolte og forældre og bedsteforældre med dem, når det går op for de små, at det kan de også! Flot klaret af ham!
  Som da Øglen forleden løb Minimaraton (1 km) og efterfølgende fik medalje, da var hun heller ikke til at skyde igennem.
  God onsdag!

  1. Nonna : Det er så dejligt, når de små oplever de små sejre ved at mestre nye ting. Jeg læste godt inde hos Øglemor om Øglens løbetur. Det var også flot klaret – hun er en gæv lille pige 🙂
   Rigtig god onsdag til dig!

  1. Nanna : Det er nemlig rigtig dejligt, at han gerne vil holde os opdateret på sine færdigheder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *