Løvfald

Igen i dag lod vi det dejlige vejr lokke os en tur i Hesede Skov. Det er en stor skov med mulighed for mange forskellige traveture.

I dag gik vi en tur til Svenskekløften.

Det tynder kraftig ud i bladene på træerne efterhånden. Til gengæld ligger der et tykt tæppe af blade i  gyldne farver i skovbunden. Jeg elsker at være i skoven på denne årstid. Jeg nyder at gå i det tykke lag blade, nyder farverne, duften og den raslende lyd af tørre blade i bevægelse.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Der er så smukt i skoven på denne årstid. Vi nyder også de dejlige farver og det tykke lag af blade, der rasler, når man får igennem det 🙂 I dag falder der nok mange blade af på grund af den kraftige blæst.

    1. Madame: Hvis stormvejret bliver så slemt som ventet, er træerne nok mere eller mindre nøgne bagefter.

  2. Sjovt som vejret kan være forskelligt i vores lille land. Her var der bestemt ikke nogen, der frivilligt gik udenfor hele søndag. Og heller ikke idag selvfølgelig – ih, hvor der suser! Raslende efterårsløv er bare herligt 🙂

    1. Fruen : Vi havde det skønneste vejr i går til midt på eftermiddagen 🙂 I dag er det ikke et vejr at jage en hund ud i – håber, at meteorologerne og pressen bare har pisket en stemning op, for det er da ikke rart, hvis stormen virkelig bliver så slem, som de har “lovet”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *