Fugle i haven

Står du og mangler en rigtig god gaveide – måske til dit barnebarn – så se her:

Forlaget Globe har udgivet en rigtig god  lille fuglebog, Fugle i haven af Lars Serritslev. Bogen er pakket i en fin gaveæske sammen med en fuglekasse, som er lige til at samle.

Fugle i haven fortæller om de 53 fuglearter, der er størst sandsynlighed for at få besøg af i haven. Bogen rummer fine fotos af hver enkelt  fugl samt en beskrivelse af fuglens kendetegn og levevis. Der er også tips til, hvilken føde de forskellige fugle foretrækker.

Bogen giver desuden en masse gode råd om, hvordan man tiltrækker fugle til sin have. Der er anvisniger på, hvordan man indretter en foderplads, bygger en redekasse og meget mere.

Fuglekassen skal man selv samle. Der er søm med i æsken. Det eneste man skal bruge foruden det, der er i pakken, er en hammer og noget solid snor.

Jeg synes, at sættet er en virkelig god gaveide.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det lyder som en vældig god gaveidé. Den kunne vores børnebørn sagtens få glæde af, måske endda i vores have, da 2 af børnebørnene ingen have har. Fælles projekt her måske? Tak for tippet og god fredag!

    1. Nonna : Det kunne i hvert fald være et godt fælles projekt at tømre kassen sammen – bagefter er det jo altid spændende at se, hvem der flytter ind 🙂

      Rigtig god fredag til dig!

  2. Jeg holder med dig – det er en rigtig god gaveidé og dejligt, hvis man kan gøre børn interesseret i fuglelivet på den måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *