Om at ønske sig et nyt fjernsyn …

Altså, hvis ikke man spiller i lotteriet, så vinder man jo sandsynligvis heller ikke. Jeg er ikke som sådan en spillefugl, men jeg kan godt lide at deltage i konkurrencer – især den slags konkurrencer, hvor man ikke bare køber eller får et lod, men hvor man skal løse en opgave af en slags. For nogle år siden var slogankonkurrencer meget almindelige, og dem var jeg helt vild med at være med i. Det var sjovt.

Der findes også en masse konkurrencer rundt omkring på forskellige blogs. Som regel skal man bare skrive en kommentar, så er man med i lodtrækningen om præmien.

Nu er jeg så blevet opfordret til at være med i en konkurrence af en lidt anden slags. Denne konkurrence kræver, at man har en blog og skriver et blogindlæg om noget, man godt kunne tænke sig.

Og det er jo i grunden ikke så dumt at få lov til at fortælle, hvad man går og ønsker sig.

Jeg kunne godt tænke mig et nyt fjernsyn. Jeg tror nok, at vi her i huset er ved at være de sidste, der stadigvæk har et gammeldags fjernsyn med billedrør. Det er  ellers et ganske udmærket fjernsyn. Det fejler faktisk overhovedet ikke noget, men jeg har efterhånden svært ved at læse underteksterne. Så enten er det nye briller, eller også er det et nyt og større fjernsyn.

Briller tror jeg næppe, man kan vinde i den konkurrence, jeg er i færd med at fortælle om. Man kan derimod godt vinde et nyt, lækkert TV, hvis man er rigtig, rigtig heldig.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Jeg krydser fingre for, at du vinder et nyt fjernsyn! Men kan også fortælle dig, at du ikke er den eneste, der stadig har et med billedrør – det har vi nemlig også her 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *