Pirat parat til tøndeslagning

Sander var til tøndeslagning i går.

Henrik og jeg havde mulighed for lige at tage forbi og se ham i hans flotte dragt. Han var pirat. Det var tydeligt at se, at han nød at være klædt ud.

I modsætning til sidste år ville han også gerne give tønden nogle forsvarlige slag.

Jeg er spændt på at snakke med piraten senere i dag og få lidt at vide om, hvordan tøndeslagningen endte – om der var noget slik i tønden?

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Sander har med garanti været stolt af det fine kostyme.
  Mine fire børnebørn kommer til tøndeslagning her i morgen. Efter sigende skulle der komme en Ninja, Pippi Langstrømpe, en mariehøne og en lille abe på 11 måneder. Jeg glæder mig meget til at se se alle ungerne, og mon ikke de to store også får slået godt til tønden.

  God weekend til dig.

  1. Susanne : Det er så sjovt at se de udklædte børn. Sander var i hvert fald meget stolt at sin seje piratdragt! Jeg kan godt forstå, at du glæder dig til at se alle dine børnebørn fint klædt ud!

   Rigtig god weekend!

 2. Det er herligt med de små pirater, prinsesser, robotter og hvad ved jeg. Jeg gætter også på, at mange af de små piger har en udklædningskasse derhjemme og leger “fin dame”
  Vores ældste barnebarn var påfugl! Hun var meget fin. Hun har heldigvis en meget kreativ mor. Ja, udklædning og boller og slik er et hit! God weekend!

  1. Nonna : Udklædning er jo i det hele taget et hit hos børn. Mine børn havde en kasse med udklædningstøj, da de var små – og den blev flittigt brugt 🙂
   Det var da en supergod ide med et påfuglekostume – men sikkert en udfordring at kreere.

   Rigtig god weekend til dig!

 3. Så fin den lille pirat må have været 🙂 Min Bella var fe, har jeg lige fået at vide. Vi skulle jo have haft nogle billeder af vores børnebørn …

  1. Madame : Bella må bare ha’ været den yndigste fe! Sander var sej i sin piratdragt – jeg fik desværre ikke fotograferet ham i stadsen, men det sørgede forældrene heldigvis for at gøre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *