Fra opslagstavlen

Som barn havde jeg den skønneste billedbog af Elsa Beskow – De små skovnisser. Jeg kan ikke huske bogen så tydeligt, men husker mest, at jeg var rigtig, rigtig glad for den, og at de skønne tegninger hensatte mig i en særlig stemning. Den bog var noget helt specielt.

Nu har min søster sendt mig et postkort med de små skovnisser på, og det er så fint.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Hej, jeg faldt over din blog da jeg søgte på elsa Beskow. Jeg er også vild med hendes bøger og særligt hendes tegninger. Faktisk er netop det billed med flagermusen og frøerne et af mine favoritbilleder 🙂
    Jeg har efter lang tids overvejelse “slagtet” en gammel Elsa Beskow bog i dårlig stand og sælger tegningerne, men ikke det med flagermusen. Venlig hilsen/fluesvampen

    1. Lærke : Elsa Beskows tegninger er fantastiske – der er så mange detaljer – man kan virkelig fordybe sig og forsvinde ind i det eventyrlige univers. Velkommen på min blog, jeg vil kigger over til dig snarest 🙂

  2. Å ja, hendes illustrationer er vidunderlige og vist i disse år meget efterspurgte igen. Masser af farverige efterårshilsner til dig.

    1. Marina: Ja, de tegninger er så fulde af de fineste små detaljer, man kan kigge og kigge og blive ved med at få øje på noget nyt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *