Der er ikke noget, der er så skidt …

Vores internetforbindelse har mildt sagt været noget ustabil de seneste par dage. Det er bare så irriterende. Jeg har slet ikke tålmodighed til sådan noget. Det skal bare virke. Ellers kan det være helt lige meget.

Der er jo ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Jeg har nemlig fået læst en roman færdig. En god bog. Dejligt. Jeg elsker jo at læse bøger.

Der fik jeg lige endnu en gang skåret ud i pap, at man ikke kan få tid til det hele. Hvis jeg bruger min tid ved computeren, får jeg ikke læst så mange bøger. Og jeg vil gerne læse bøger. Så måske bliver jeg bare nødt til at bruge lidt mindre tid ved computeren. Det er da meget enkelt. Og slet ikke svært, når internetforbindelsen alligevel ikke er til at stole på.

Bøger er dejlige og uundværlige  – og dem ved man da heldigvis, hvor man har.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Madame : Jeg har læst Stine Pilgaards Min mor siger.
   Bogen ligner ikke noget andet, jeg har læst – den er meget speciel. Forfatteren jonglerer med ordene på en meget virkningsfuld og ofte meget morsom måde – så hvis man er til den slags, kan bogen absolut anbefales. Jeg linker lige til en anmeldelse : http://www.information.dk/291704

 1. Du har fuldstændig ret. En aften med en god bog er bestemt ikke at foragte, og desværre er der jo kun 24 timer i døgnet.
  Jeg har ikke læst noget af Stine Pilgaard.
  Jeg tror, jeg vil føje hende til min “to read”-liste. God weekend!

  1. Nonna : Min mor siger er Stine Pilgaards debutroman. Det er spændende ind imellem at læse noget af de nye, unge forfattere. Stine Pilgaard kan i hvert fald noget helt specielt med sproget.
   Også en rigtig god weekend til dig!

 2. Man kan virkelig blive hidsig, hvis der sker noget med internetforbindelsen. Det er jo noget, man ikke selv er herre over.
  Men du har ret. Computeren tager for meget af ens tid, finder man ud af, når man opdager, hvor meget man når af andre ting, når skidtet ikke fungerer.
  Bøger er dejlige, og de er altid tilgængelige 🙂

  1. Lone : Nu, hvor man har vænnet sig til at ordne en masse ting via internettet, kan man godt komme op i det røde felt, når det ikke virker.
   Jeg kan se, at mit eget tidsforbrug ved computeren går lidt ud over den tid, jeg tilbringer med næsen i en bog – det vil jeg forsøge at rette op på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *