Søndag, sol og sne

Vi kan se tilbage på en dejlig, dejlig søndag.

Vi krydsede Storebælt i det smukkeste solskin.

Formålet med turen mod vest var besøg hos ældste søn. Vi havde ikke set ham længe. Han er nemlig  lige vendt hjem efter at have tilbragt de seneste godt og vel fire måneder i Grønland. Så et gensyn var virkelig på sin plads og mere end dejligt.

Vi påbegyndte hjemturen i snevejr, men vi havde ikke kørt særlig langt, før vi var ude af snebygen. Hjemme var der heller ingen sne. Det kom der til gengæld sidst på aftenen, og der er kommet mere i nattens løb. Så nu har vi et fint lag – og smukt ser det ud.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Det lyder dejligt med et besøg hos jeres søn. Her har vi endnu ikke fået sne, men mon ikke den kommer i løbet af dagen …

  1. Madame : Det var så dejligt at se vores søn igen!
   Lige nu har vi solskin her, og sol på sne er bare så smukt 🙂

 2. Her har det også sneet her til morgen. Og det ser smukt ud, men det er ikke så sjovt at køre i, skulle jeg hilse at sige. På trods af vinterdæk og nogenlunde fornuftig kørsel havde jeg flere gange kurs helt forkerte steder hen. Nu sidder jeg pænt på min pind og kan nøjes med at kigge ud på sneen, og det passer mig fint 🙂

  1. Fruen : Sne er smukt at kigge på, men ikke rart ude i trafikken. Godt, at du nåede sikkert frem 🙂

 3. Det var nemlig et fantastisk flot vejr i går. I nat har vi fået en del sne, men ingen sol. Jeg håber, at den kommer.
  Dejligt for jer alle at mødes med jeres søn efter så lang tid .
  God mandag!

  1. Nonna : Jeg skal ud og nyde sneen og solen, nu mens begge dele er her 🙂
   Ja, det var et dejligt gensyn med vores søn. Han er uddannet navigatør og har sejlet næsten hele sit voksne liv, så vi er vant til, at han er væk i længere tid ad gangen, men det er altid skønt, når han vender hjem igen!
   Også en god mandag til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *