Vind Bogen om Allergi

I ved jo nok, at vi døjer temmelig meget med allergi i min familie. Jeg prøver at lade være med at fokusere på det her på bloggen, men eftersom det jo er noget, der på forskellig vis præger min hverdag, vil det selvfølgelig skinne igennem af og til.

En af mine kæpheste, når det drejer som om allergi, er oplysning, oplysning og så lige oplysning. Jo mere folk i almindelighed ved om allergi, jo lettere bliver livet for allergikerne.

Jeg har tidligere omtalt Joan Tønder Grønnings Bogen om Allergi her på bloggen. Jeg gør det gerne igen, for jeg ville virkelig ønske, at den stod i bogreolen hos alle, der har allergi eller kender nogen, der har.

Bogen rummer information om alt, hvad der er værd at vide om allergi – også om den vigtige forebyggelse. Derfor er jeg rigtig glad for at kunne udlodde et eksemplar af  Bogen om Allergi til en af jer, der læser med her.

Den heldig vinder kan frit vælge mellem et eksemplar af den trykte bog og e-bogen.

Alle, der skriver en kommentar til indlægget her inden onsdag d. 7. november, deltager i konkurrencen om bogen.

Du vil måske også synes om

15 kommentarer

 1. Jeg vil gerne deltage i konkurrencen om at vinde bogen. Hvis jeg skulle være så heldig, vil jeg foretrække den trykte bog. Jeg håber, at den kan bruges som en art håndbog. Jeg kender flere, der lider af forskellige former for allergi.

 2. Den kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde. Døjer selv med en masse allergier og har ønsket mig bogen længe, så krydser fingre.

 3. Det kender vi også alt for godt herhjemme… Dog ved vi faktisk ikke så meget om allergierne så et lille opslagsværk ville være skønt at have 🙂 Jeg vil ihvertfald gerne deltage.
  Hilsen Frk. Hansen

 4. Jeg ville også rigtigt gerne vinde bogen. Både jeg selv om min søn slås med atopisk eksem og vi har brug for alt den viden vi kan rage til os…

 5. Jeg vil ikke skrive at jeg har mere brug for den en andre, men det ville være interresant at have bogen da jeg har allergi, og det bare går nedad både med eksem og allergi :/ 🙂

 6. Jeg ville synes det var dejligt at vinde den som e-bog:) Jeg har haft eksem og allergi og astma i 61 år.

 7. Jeg har en dejlig dreng der døjer rigtig meget med eksem og til tider også astma. Min mindste datter har haft et par anfald med astma. Så derfor vil det være dejlig at vinde bogen 🙂

 8. I en verden, hvor den praktiserende læge ikke altid er til hjælp, ville det være rart med sådan en bog i hånden!

 9. Bogen om allergi lyder som en bog alle allergikere burde have stående på hylden. Selvom man kan finde megen brugbar information på nettet, er det ofte lidt af en jungle at finde rundt i. En opslagsbog ville være rar at have i nærheden.

 10. Hej, jeg er også mor og farmor, har selv allergi, og gør meget for at beskytte mit barnebarn for unødvendige giftstoffer, også når det handler om babyudstyr og legetøj. Hvorfor jeg anbefaler dig at kikke på 3kronerleg.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *