Voksen eller ej

Vi passede Sander i aftes, mens forældrene var en tur i biografen.

På forhånd havde Sander været lidt negativt stemt, han ville nemlig også i biografen. Han havde heldigvis glemt det igen og var i fint humør, da vi arriverede.

Vi hyggede os rigtig. Sander havde mange ting, han ville fortælle os og vise os. Han viste f.eks. mig, hvordan han kunne få pengene ud af sin sparebøsse.

På et tidspunkt sagde jeg noget til han, som han ikke var helt enig i, og så sagde han : “Du er ikke en voksen.” Jeg skulle endelig ikke tro, at jeg var voksen og kunne bestemme.

Så er det bare om at finde en grimasse, der kan passe.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Hihi, ja det er sjovt, hvad små børn kan finde på at sige. Egentlig burde man skrive sådan noget ned, for om nogle år har man måske glemt det igen. Da en af mine veninders søn blev konfirmeret, var der en tale, hvor man hørte om alle de sjove ting, han havde sagt som lille purk.

  1. Madame : Jeg har skrevet lidt ned, fra dengang mine egne børn var små, men jeg ville ønske, at jeg havde været flittigere med skriveriet. Nu prøver jeg at skrive nogle af Sanders fine bemærkninger her på bloggen, så jeg ikke glemmer dem.

   Ideen med at bruge nogle af guldkornene i en konfirmationssang er virkelig god.

  1. Fruen i Midten : Som udgangspunkt er jeg jo nærmest stolt af alt, hvad den dreng siger 🙂 Nej, jeg tror ikke, at han opfatter voksne som kedelige folk, der bestemmer alting – han er en meget glad, tryg, tillidsfuld og udadvendt lille fyr 🙂

 2. Sikke en sjov bemærkning! Gad vist, hvad du så er, om ikke voksen? En legekammerat, måske?
  Jeg synes også, at det er en god idé med bemærkningerne i en konfirmationssang, men det kan være svært at skrive en sang med guldkornene i, uden at de unge mennesker bliver flove.

  1. Nonna : Det var tydeligt, at han mente, at jeg ikke var én, der skulle bestemme 🙂
   Hvad angår det med at skrive om børnenes guldkorn i en konfirmationssang, så har du helt ret – det er en balancegang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *