Tro på det

Jeg har lige været med i en konkurrence, hvor man kunne vinde et par virkelig lækre ECCO ankelstøvler. Lige de støvler, jeg havde kig på.

Jeg har krydset fingre.  Jeg har visualiseret, at jeg allerede havde fået fingre i støvlerne. Jeg har i det hele taget troet på, at jeg ville blive en af de heldige vindere. Det skal man jo. Tro på det! Det hører man jo hele tiden.

Det virkede ikke.

Så må jeg vel bare købe de støvler.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

  1. He he, du kan da heller ikke vinde HELE tiden 😉 Men jo, det er lige ankelstøvlevejr lige nu, så du må nok hellere bare se at komme afsted efter et købe-par.

    1. Fruen : Årh hvad? Kan jeg ikke vinde hele tiden? Det er der da ellers nogen, der gør 🙂 Nye støvler trænger jeg i hvert fald til, så jeg må ud at handle 🙂

  2. Ærgerligt med de støvler. Du må til lommerne! Jeg tror også fuldt og fast på det, hver gang jeg deltager i en konkurrence. Her virker det så heller ikke. Det eneste jeg får ud af det, er et nyhedsbrev fra et eller andet firma, men lidt optimistisk har man lov at være .-)! God fredag!

    1. Nonna : Hvis ikke man troede på, at man ville vinde, kunne man jo lige så godt lade være med at deltage 🙂
      Rigtig god dag til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *